Tiedettä ja taidetta!

15.6.2015

Tervetuloa taidetta ja tiedettä yhdistelevän Taide työnä ja työvälineenä -hankkeen sivuille! Taide työnä ja työvälineenä on vuorovaikutustutkijoiden ja taiteentekijöiden kolmivuotinen yhteishanke, jossa tutkitaan ja kehitetään Kiasma-teatterin URB-festivaalin toteuttamaa parikymppisille suunnattua kesätyöprojektia. Tarkemman kuvauksen hankkeesta sekä kesätyöprojektista löydät täältä. Tutkijoista ja taiteilijoista koostuvaan työryhmään taas pääset tutustumaan tästä.

Hankkeen edetessä sivuille ilmaantuu työryhmän kuulumisia aina oivalluksista onnistumisiin. Sivuston on tarkoitus avata tieteen ja taiteen tekemisen prosesseja eikä pelkästään esitellä valmiita lopputuloksia. Sivuilla tulemme julkaisemaan mahdollisuuksien mukaan niin kuvia, tekstejä kuin videoitakin. Kunhan tämän kesän URB-kesätyöprojekti pyörähtää käyntiin, pääsee sivujen kautta tutustumaan myös kesätyöprojektilaisten tuotoksiin ja ajatuksiin.

Työryhmä toivottaa kaikki mukaan seuraamaan mitä tapahtuu, kun tiede ja taide kohtaavat!

©Susanna Kesänen

PS. Hanketta voit seurata myös Instagramissa!