Ensi-illassa tänään!

5.8.2015

Tänään on päivä, jona kesätyöprojektilaisten astuvat Stoan Musiikkisalin lavalle ensimmäistä kertaa niin, ettei katsomo olekaan tyhjä. Viiden viikon pikakurssi taiteen tekoon ja oman ilmaisun löytämiseen on tuottanut teoksen, jota pääsemme tänään todistamaan. Jännittää ja innostuttaa, minuakin.

Siis: tervetuloa katsomaan ryhmälähtöistä esitystä kuulumisesta ja kuulumattomuudesta; yhteisöistä, niihin luottamisesta ja uskomisesta. Kuuluuko! ensi-illassa Stoassa (Turunlinnantie 1, aivan Itäkeskuksen metroaseman ja Itiksen läheisyydessä) tänään klo 18, toinen ja viimeinen esitys huomenillalla samassa paikassa samaan aikaan.

Esityksen lisäksi kesätyöprojektilaiset ovat tuottaneet samoista teemoista kumpuavan näyttelyn, jonka avajaiset ovat tänään klo 17 Stoan galleriassa. Tervetuloa myös sinne!

Katja

kuva: Susanna Kesänen/Kansallisgalleria